0
Winkelwagen
€ 0,00
Baby & Kind / Speelgoed /

Speeltoestel Jumbo 2 in 1 (glijbaan & schommel)

Speeltoestel Jumbo 2 in 1 (glijbaan & schommel)

Speeltoestel jumbo 2 in 1 Een ware speeltuin met schommel en glijbaan.   Een eigen speelparadijs in de kinderkamer of in de tuin is voor ieder kind een grote wens. Met de speeltoestel Jumbo XL kan...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 - 4 werkdagen

€ 249,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Speeltoestel jumbo 2 in 1


Een ware speeltuin met schommel en glijbaan.
 
Een eigen speelparadijs in de kinderkamer of in de tuin is voor ieder kind een grote wens. Met de speeltoestel Jumbo XL kan uw kind klimmen, glijden en schommelen.

Spelen in de tuin in de frisse lucht is gezond en bevordert de creativiteit van uw kind, helaas laat ons klimaat dat niet altijd toe, maar niet getreurd. De speeltoestel Jumbo XL is een 2 in 1 toestel waarmee u binnen een aparte speelhoek kan creeren. De glijbaan en schommel heeft ons al generaties lang geïnspireerd en is altijd een heel bijzonder hoogtepunt van een speeltuin. Nu is het mogelijk om de glijbaan en schommel een plek in de kinderkamer te geven. Met de speeltoestel Jumbo XL houdt u elk kind uren zoet.

Veiligheid voorop.
 
De speeltoestel Jumbo XL voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het is gemaakt van stevig weerbestendig kunststof. Hoge zijwanden zorgen voor een hoog niveau van veiligheid voor uw kind wanneer de glijbaan gebruikt. De schommel is voorzien van gordels voor extra veiligheid.
 
Kenmerken:
 
- Glijbaan - schommel
- Veiligheid door instituut getest en gecertificeerd
- Zeer stabiel
- Eenvoudige en snelle installatie
- Boren is niet nodig
- Hoogwaardig en duurzaam kunststof
- Afmetingen: ca. L x B x H 145 x 128 x 108 cm
- Glijbaan lengte: 124 cm
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.