0
Winkelwagen
€ 0,00
Playpen - grondbox - kunststof wit turquoise 14 panelen

Playpen - grondbox - kunststof wit turquoise 14 panelen Omschrijving:   De playpen grondbox wit - turquoise biedt veiligheid en vooral veel plezier. In deze grote afgesloten playpen - grondbox ka...

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 179,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Playpen - grondbox - kunststof wit turquoise 14 panelen


Omschrijving:
 

De playpen grondbox wit - turquoise biedt veiligheid en vooral veel plezier. In deze grote afgesloten playpen - grondbox kan uw kind veilig spelen en de omgeving verkennen bovendien blijft de grondbox dankzij de kindveilige deur altijd snel toegankelijk voor volwassenen.


Multi-functioneel:

De kunststof baby playpen staat zeer stabiel en is niet alleen als playpen - grondbox te gebruiken maar ook als afscherming voor bijvoorbeeld het afschermen van een ruimte of object. Ook is het mogelijk om de grondbox als ballenbak te gebruiken.

Duurzaam stevig kunststof maakt de multifunctionele kinderbox tot een veilige omgeving waar kinderen uren lang plezier in kunnen hebben. De panelen zijn uitgevoerd in diverse vrolijke kleuren en is oneindig uit te breiden. De kunststof grondbox is door zijn gecertificeerd kunststof ideaal voor gastouderopvang / kinderdagverblijven of gewoon thuis, zowel binnen als buiten.


Specificaties:
 
Hoogte zij element ca. : 60 cm
Breedte zij element ca. : 68 cm
Hoogte hoek element ca. : 56 cm
Breedte hoek element ca. : 35 cm
Hoogte deur & speel element ca. : 60 cm
Breedte deur & speel element ca. : 65 cm
Aantal elementen (panelen) totaal : 14
Kleur : Wit - turquoise
Materiaal : Kunststof
Gewicht ca. : 14 Kg
Garantie : 24 maanden
Geschikt voor kinderen tot : 24 maanden


Levering:

14 panelen waarvan 1 deur.


Extra opties:

Ballenbak ballen

 

Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.