0
Winkelwagen
€ 0,00
Baby & Kind / Meubels / Playpen boxen / Kunststof /

Playpen - grondbox - kunststof wit 8 panelen

Playpen - grondbox - kunststof wit 8 panelen

Playpen - grondbox - kunststof wit 8 panelenOmschrijving: De playpen grondbox wit biedt veiligheid en vooral veel plezier. In deze grote afgesloten playpen - grondbox kan uw kind veilig spelen en d...

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

2 dag(en)

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Playpen - grondbox - kunststof wit 8 panelen


Omschrijving:

De playpen grondbox wit biedt veiligheid en vooral veel plezier. In deze grote afgesloten playpen - grondbox kan uw kind veilig spelen en de omgeving verkennen bovendien blijft de grondbox dankzij de kindveilige deur altijd snel toegankelijk voor volwassenen.


Multi-functioneel:

De kunststof baby playpen staat zeer stabiel en is niet alleen als playpen - grondbox te gebruiken maar ook als afscherming voor bijvoorbeeld het afschermen van een ruimte of object. Ook is het mogelijk om de grondbox als ballenbak te gebruiken.

Zuignappen onder de elementen zorgen ervoor dat vloeren worden beschermd en de box een stabiele stand heeft zodat wegglijden op een gladde vloer wordt tegen gegaan.

Duurzaam stevig kunststof maakt de multifunctionele kinderbox tot een veilige omgeving waar kinderen uren lang plezier in kunnen hebben. De panelen zijn uitgevoerd in diverse vrolijke kleuren en is oneindig uit te breiden. De kunststof grondbox is door zijn gecertificeerd kunststof ideaal voor gastouderopvang / kinderdagverblijven of gewoon thuis, zowel binnen als buiten.


Specificaties:

Hoogte elementen ca. : 63 cm
Breedte element ca. : 80 cm
Hoogte deur & speel element ca. : 63 cm
Breedte deur & speel element ca. : 80 cm
Aantal elementen (panelen) totaal : 8
Kleur : Wit
Materiaal : Kunststof
Gewicht ca. : 14 Kg
Garantie : 24 maanden
Geschikt voor kinderen tot : 24 maanden


Levering:

8 panelen waarvan 1 deur en 1 speelpaneel.


Extra opties:

Ballenbak ballen


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.