Top

Playpen

Kruipbox playpen grondbox tweelingbox krabbelpark naturel beuken kleur Baby playpen grondbox kruipbox tweelingbox krabbelpark wit Kruipbox playpen grondbox tweelingbox krabbelpark multi-color Baby playpen kruipbox grondbox tweelingbox krabbelpark Terug naar baby en kind
         
 

Playpen babybox kinderbox kruipbox grondbox tweelingbox krabbelpark inklapbaar 7,2m XXL


Playpen babyboxen / kinderboxen

Ook wel kruipbox, grondbox, tweelingbox of krabbelpark genoemd.

In haar of zijn babytijd is het vooral de slaap behoefte die vervuld moet worden.
Zodra uw kind wat ouder is zal het maar graag de omgeving willen verkennen, tijdens deze verkenning kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Overal waar niet aangezeten mag worden heeft uw kleine in het vizier, u kunt uw kind geen moment meer uit het oog verliezen.


Playpen "Octagon" (houten inklapbare / vouwbare babyboxen / kinderboxen)

De playpen - kruipbox bied de perfecte uitkomst, hier kan uw kind in een grote afgesloten box veilig de omgeving verkenning. Doordat de houten uitvoering een omtrek van minimaal 7,2 meter heeft is deze bijzonder geschikt voor beginnende of meerdere kruipers. Tijdens het zetten van de eerste stapjes naar zelfstandig staan kan uw kind zich gemakkelijk aan de spijlen optrekken en de playpen babybox gebruiken als ondersteuning of loophek.


Playpen plastic / kunststof (hoge kwaliteit, zeer stevige babyboxen / kinderboxen)

De playpen - kruipbox van plastic / kunststof voldoen aan strenge veiligheidseisen. De kinderboxen zijn net als de houten uitvoeringen geproduceerd volgens EU normen en zijn daarmee zeer geschikt voor kinderopvang of gastouderopvang. Doordat de boxen eindeloos uit te breiden zijn met het uitbreidingspakket kan deze voor meerdere kruipers gebruikt worden.

Ongeacht welke babybox / kinderbox u ook kiest, uw kind geniet van 100% veiligheid en alle vrijheid die deze multifunctionele boxen te bieden heeft in zowel de houten als de plastic / kunststof uitvoeringen.Weinig ruimte ? Geen nood !

Zowel de inklapbare houten als de plastic / kunststof playpen kan flexibel worden aangepast aan uw ruimte of inzicht. Het mogelijk om de box kleiner op te stellen of elementen (ook wel panelen genoemd) weg te laten. De overgebleven elementen kunt u dan gebruiken als traphek of veiligheidshek voor bijvoorbeeld het afschermen van de keuken, open haard, vijfer enz. De boxen zijn dus niet alleen handig in gebruik maar ook nog eens zeer veilig.
 
Playpen kruipbox grondbox tweelingbox krabbelpark
Veiligheidshekjes.

Een veiligheidshekje kopen is meestal een dure investering, met deze veelzijdige kinderboxen heeft u in een hand-omdraai een goedkoop veiligheidshek. Een extra element of deur is eenvoudig te bestellen en te monteren. Bij de plastic / kunststof baby uitvoering is schroeven en/of boren niet nodig dankzij het "Easy connect system" Zo kunt u deze veelzijdige kinderbox eindeloos uitbreiden, elementen vervangen of een extra deur plaatsen. 

De deur-element is met 1 hand te bedienen en is voorzien van een kind-veilige vergrendeling. Hiermee blijft de babybox - kinderbox voor u toegangkelijk en wordt het ontsnappingsgevaar van uw kind tegen gegaan. Met de meegeleverde muurbeugels (houten uitvoering) kan de box eenvoudig bevestigd worden voor extra stabiliteit.

 

Playpen kruipbox grondbox tweelingbox krabbelpark
Veiligheid en speelruimte

Playpen kinderboxen van DDB-online bieden uw kind niet alleen veel speelruimte, maar ook de nodige veiligheid. De boxen worden volgens EU-normen geproduceerd. Hoeken en scherpe randen zijn afgewerkt naar rondingen zodat deze geen snij of stoot gevaar vormen.

Dankzij de anti-slip coating onder de voet (houten uitvoering) en de rubberen zuignappen (plastic/kunststof uitvoering) heeft de box een stabiele stand en wordt uw vloer beschermd tegen krassen. Ook komt het steeds vaker voor dat de playpen houten box wordt gebruikt voor huisdieren bijvoorbeeld honden.


 

Gastouderopvang - kinderopvang

Doordat de box zich flexibel laat aanpassen aan een ruimte is deze zeer geschikt voor gastouders (of bij opa en oma). Eenmaal niet meer nodig kan de box net zo snel weer ingevouwen worden. Door zijn compacte formaat en gewicht is deze gemakkelijk te verplaatsen en/of op te bergen.
De plastic / kunststof uitvoering is gecertificeerd en voldoet aan strenge veiligheidseisen. Daarmee is de box zeer geschikt voor de kinderopvang.
Kruipbox playpen grondbox ideaal voor gastouders
 


Kunt u geen keuze maken ?
Neem dan contact op met de klantenservice voor advies op maat.
Of klik op onderstaande boxen voor meer informatie/specificaties.