0
Winkelwagen
€ 0,00
Account Garantie / klachten
Bestellen Retourneren
Betalen Herroepingsrecht (zichttermijn)
Levering / afhalen Contact
VerzendkostenWijzigen (bezorg) adres / omruilen product

Het wijzigen van (bezorg) adres of het omruilen van een product kunt u per e-mail aangeven.


Retourneren


Na ontvangst heeft u een termijn van 14 dagen om het product te beoordelen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst dan wel aflevering van het product (ook indien afgeleverd bij de buren). Binnen deze termijn kunt u het product bekijken en beoordelen of u deze wenst te behouden. Hou hierbij rekening dat retourneren alleen mogelijk is in originele onbeschreven verpakking, onbeschadigd en met alle toebehoren.

Het is wenselijk dat het product en verpakking met zorg worden behandeld. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te beoordelen dan kan in het uiterste geval waardevermindering aan u door berekend worden.
 

Indien het product en verpakking aan de bovenstaande voorwaarden voldoet om te retourneren kunt u dit via het herroepingsformulier kenbaar maken. Stuur het te retouren product nog niet op. DDB-online neemt zo spoedig mogelijk contact met u op met verdere retour instructies.

Na het ontvangen van de retour instructies heeft u een termijn van 14 dagen om het product terug te sturen. Het totaal betaalde factuur bedrag wordt na ontvangst van het product in ca. 2 werkdagen (maximaal 14 dagen na aanmelding retour) weer teruggestort met hetzelfde betaalmiddel/naar het zelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Het wijzigen van betaalmiddel/rekeningnummer is wegens veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Wanneer er gebruik wordt maakt van de herroepingsrecht zijn de kosten van terugzending voor rekening koper.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.