Top

Retourneren

Account Garantie / klachten
Bestellen Retourneren
Betalen Herroepingsrecht (zichttermijn)
Levering / afhalen Contact
Verzendkosten


 

Retourneren.


Op het moment dat u een bestelling heeft ontvangen controleert u direct na ontvangst of deze onbeschadigd geleverd is. Beschadigingen kunnen tot maximaal 2 dagen na ontvangst gemeld worden.

Na ontvangst heeft u een termijn van 14 dagen om het product te beoordelen. Binnen deze termijn kunt u het product bekijken en beoordelen of u deze wenst te behouden. Hou hierbij rekening dat retourneren alleen mogelijk is in originele verpakking, onbeschadigd met alle toebehoren (indien van toepassing).
 

Indien het te retouren product aan de voorwaarden voldoet om te retourneren kunt u dit via de onderstaande formulier kenbaar maken. Stuur het te retouren product nog niet op. DDB-online neemt zo spoedig mogelijk contact met u op met verdere retour instructies.

Na het ontvangen van de retour instructies heeft u een termijn van 14 dagen om het product terug te sturen. Het betaalde bedrag wordt na ontvangst van het product in ca. 2 werkdagen (maximaal 14 dagen na aanmelding retour) weer teruggestort met hetzelfde betaalmiddel/naar het zelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Het wijzigen van betaalmiddel/rekeningnummer is wegens veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Wanneer er gebruik wordt maakt van de herroepingsrecht zijn de kosten van terugzending voor rekening koper.


DDB-online retour adres & herroepings formulier
DDB-online
Reidans 21
2907TD Capelle a/d IJssel
info@ddb-online.nl
Afzender:
@
Retouren:
(Vul hier het product in welke u wenst te retouren)
Feedback:
(Help onze diensten/producten te verbeteren. Geef hier de reden van uw retour op)