0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Footer / Klantenservice /

Herroepingsrecht (zichttermijn)

Account Garantie / klachten
Bestellen Retourneren
Betalen Herroepingsrecht (zichttermijn)
Levering / afhalen Contact
VerzendkostenHerroepingsrecht.

Ook bekend als zichttermijn of recht van ontbinding.

Als consument heeft u recht op 14 dagen zichttermijn. De termijn gaat in op de dag van ontvangst dan wel aflevering van het product (ook indien afgeleverd bij de buren). In deze 14 dagen heeft u de tijd om het product te beoordelen of deze aan uw verwachtingen voldoet. Indien deze niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u dit binnen 14 dagen kenbaar maken door middel van onderstaande herroepingsformulier. 

Na het ontvangen van de retour instructies heeft u een termijn van 14 dagen om het product terug te sturen. Het totaal betaalde factuur bedrag wordt na ontvangst van het product in ca. 2 werkdagen (maximaal 14 dagen na aanmelding retour) weer teruggestort met hetzelfde betaalmiddel/naar het zelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Het wijzigen van betaalmiddel/rekeningnummer is wegens veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Wanneer er gebruik wordt maakt van de herroepingsrecht zijn de kosten van terugzending voor rekening koper.Voorwaarden herroepingsrecht.

Het is wenselijk dat het product en verpakking met zorg worden behandeld. Hou hierbij rekening dat retourneren alleen mogelijk is in originele onbeschreven verpakking, onbeschadigd en met alle toebehoren (zover redelijkerwijze mogelijk). Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te beoordelen dan kan in het uiterste geval waardevermindering aan u door berekend worden.
 

Uitsluiting herroepingsrecht.

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor de volgende artikelen/diensten:

 
- Goederen uit de categorie kinderopvang leegverkoop daar de mogelijkheid er is de goederen te bezichtigen/beoordelen alvorens tot koop over te gaan.
- Goederen uit de categorie faillissementen daar de mogelijkheid er is de goederen te bezichtigen/beoordelen alvorens tot koop over te gaan.
- Die door DDB-online tot stand zijn gebracht naar specificaties van de afnemer, ook te omschrijven als "persoonlijk design, op maat en/of dit product wordt speciaal voor u gemaakt"
- Die door hun aard/omvang niet kunnen worden teruggezonden zonder speciaal logistiek
- Prijs gebonden aan schommelingen op de financiële markt, waarop DDB-online geen invloed heeft
- Producten die vallen onder persoonlijke hygiëne waarvan de afnemer de verzegeling heeft verbroken
- Audio- video-opnamen en computersoftware waarvan de afnemer de verzegeling heeft verbroken
- Vloerkleed - speelkleed - boxkleed - speeltapijt waar gekozen kan worden uit diverse maten groter dan 4 meter


Kosten in geval van herroeping.
 

Indien gebruik wordt maakt van de herroepingsrecht zijn de kosten van terugzending voor rekening koper. De kosten zijn afhankelijk van het bestelde product zoals afmeting/gewicht en aanbieder/postbedrijf (zie tabel met gemiddelde kosten). Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Brievenbuspakket €   3,84
Pakket tm 10 Kg €   6,75
Pakket tm 30 Kg € 13,25
   

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.