0
Winkelwagen
€ 0,00
Account Garantie / klachten
Bestellen Retourneren
Betalen Herroepingsrecht (zichttermijn)
Levering / afhalen Contact
Verzendkosten


 

Betalingsmogelijkheden.
 

Om betalingen veilig en snel te verwerken maken wij gebruik van "Sisow" payment service provider voor de volgende betaalmogelijkheden:

- IDEAL
- Vooruitbetaling per bank
- Bancontact / Mister Cash (Belgie)

U wordt na het kiezen van bovenstaande mogelijkheden doorverwezen naar de betaal pagina van Sisow waar u uw eigen bank kunt selecteren. Na het kiezen van uw bank kunt u de betaling afronden in uw eigen vertrouwde bank omgeving. Na uw aankoop ziet u op uw bankafschrift "Stichting Sisow" staan en kunt u bij het kenmerk zien bij wie u de bestelling heeft geplaatst. Sisow heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om als betaalinstelling alle betalingen voor hun klanten (webshops) te verwerken.


Handig om te weten: Bij een succesvolle betaling ontvangt u direct een betaalbevestiging.
Heeft u niets ontvangen dan raden wij aan om de map met ongewenste e-mail te controleren en/of info@ddb-online.nl toe te voegen aan de veilige lijst. Indien u niets heeft ontvangen kunt u hier contact opnemen


Bij DDB-online heeft u de mogelijkheid om keuze te maken tussen de volgende betaalmethodes:
 
1. IDEAL
2. Vooruitbetaling per bank
3. Bancontact / Mister Cash (Belgie)
4. Paypal
5. Visa
6. MasterCard
7. American Express
8. Rembours
 

1. IDEAL
 
IDEAL is betalen via internetbankieren, vertrouwd en veilig.
U kunt IDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij:

- ABN AMRO
- ASN Bank
- ING Bank
- Knab Bank
- Rabobank
- Regio Bank
- SNS Bank
- Triodos Bank
- Van Lanschot
- Bunq Bank

IDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik en u wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. De IDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 
 
2. Vooruitbetaling per bank
 
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin de benodigde gegevens om uw bestelling te betalen via overboeking. Bij een vooruitbetaling per bank kan het enkele dagen duren voordat DDB-online uw betaling heeft ontvangen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.
 
 
3. Bancontact / Mister Cash
 
Bancontact / Mister Cash is een Belgisch betaalsysteem.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact / Mister Cash eenvoudig bij DDB-online betalingen verrichten.
 
 
4. Paypal
 
PayPal is een veilige en snelle manier om in enkele klikken online te betalen zonder uw bankgegevens te delen. De Paypal betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 
 
5. Visa
 
Visa card, 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Met de Visa card heeft u een creditcard waarmee u letterlijk overal ter wereld terecht kunt en dus ook bij DDB-online.nl
 
 
6. MasterCard
 
MasterCard is een wereldwijd betalingsbedrijf. Geniet van ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiele instanties, winkeliers, overheden en bedrijven veilig en vertrouwd betalingen kunnen verichten.
 
 
7. American Express
 
American Express (AMEX) is één van de drie grote creditcard maatschappijen in de wereld. De American Express kaarten staan bekend om de uitgebreide service en de creditcard zonder bestedingslimiet.
 
 
8. Rembours
 
Een rembourszending dient aan de deur contant betaald te worden aan het postbedrijf (max. 500,-).


 Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.