0
Winkelwagen
€ 0,00
Baby & Kind / Speelgoed / Speeltoestellen /

Glijbaan dolfijn roze kunststof

Glijbaan dolfijn roze kunststof

Glijbaan dolfijn roze kunststof De dolfijn glijbaan maakt van de kinderkamer een spannende speeltuin. Dankzij de lengte is de peuterglijbaan al geschikt voor kinderen vanaf een jaar - uiteraard o...

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

2 dag(en)

€ 115,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Glijbaan dolfijn roze kunststof


De dolfijn glijbaan maakt van de kinderkamer een spannende speeltuin. Dankzij de lengte is de peuterglijbaan al geschikt voor kinderen vanaf een jaar - uiteraard onder toezicht van volwassenen. Op het levensgrote speelgoed worden de kleintjes avontuurlijk en glijden zij gelukkig in hun eerste gevoel van voldoening.

De kinderglijbaan kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. In de kinderkamer of speelkamer wordt het het middelpunt van de aandacht voor uw kinderen en hun speelkameraadjes. In de warmere maanden kan het worden omgezet in een glijbaan en is het een aantrekkelijke buitenspeeltuin.

Klimmen en glijden op de glijbaan voor kinderen traint de motorische vaardigheden en het gevoel van evenwicht. Een leeftijdgeschikte ladder met twee treden op korte afstand en lange handgrepen aan de linker- en rechterkant om de klim voor de jongsten te vergemakkelijken. Hoge zijwanden, een klein platform en afgeronde randen zorgen voor maximale veiligheid tijdens het spelen. Montage gaat snel en gemakkelijk met de hand. Binnen enkele minuten wordt een stabiele, niet-kantelbare glijbaan gecreëerd, waarop de kinderen keer op keer in een nieuwe onderneming kunnen duiken.


Laat uw kinderen nooit zonder toezicht spelen.


Leeftijdsaanbeveling: van 2 tot 6 jaar
Totale afmetingen bij opstelling ca. 175 x 40 x 80 cm (LxBxH)

Afmetingen van de dia ca: 155 x 39 cm (LxB)
Afmetingen van het platform ca.: 32 x 20 m (BxD)
Afmetingen van de kleine treden ca.: 32 x 10 cm (BxD)

Traphoogte:
1e stap ca. 12 cm
2e stap ca. 26 cm
3e stap ca. 40 cm
platform ca. 54 cm

Toegestaan ​​totaalgewicht tot ca. 50 kg
Getest en getest volgens EN 71-3

Zeer stabiel, stevig vastgeschroefd aan het frame
Eenvoudige en snelle montage door kunststof pluggen en schroeven
Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam polyethyleen

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.