0
Winkelwagen
€ 0,00
Foam blokken foam speelblokken SET02
Foam blokken foam speelblokken SET02

Foam blokken foam speelblokken SET02Omschrijving:Spelen is noodzakelijk tijdens de ontwikkeling van een kind. Met de foam blokken - foam speelblokken worden onder andere beweging, coordinatie, even...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

10 werkdagen

€ 145,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Foam blokken foam speelblokken SET02


Omschrijving:

Spelen is noodzakelijk tijdens de ontwikkeling van een kind. Met de foam blokken - foam speelblokken worden onder andere beweging, coordinatie, evenwicht, grip en denkbeeldig denken bevorderd. Door diverse foam blokken - foam speelblokken te combineren kunnen zij de meest uiteenlopende bouw werken maken en spellen spelen. De foam speelblokken zijn goed voor stoelen, trapjes, huisjes, kasteel, voertuigen, glijbaan en nog veel meer.

De zachte foam blokken - foam speelblokken zijn gemaakt van hoogwaardige gecertifceerde foam en vochtbestendig slijtage resistent kunstleer. Hierdoor zijn de foam blokken - foam speelblokken zeer gemakkelijke schoon te maken en te onderhouden. 

De foam blokken - foam speelblokken zijn zacht, staan stabiel en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren en/of een ontwerp volledig aan te passen aan uw huisstijl. Voor meer informatie of het toezenden van uw ontwerp kunt u hier een e-mail sturen


Leuk voor iedereen! Voor kinderen leuk om te spelen en voor volwassenen leuk om naar te kijken.


Specificaties:

Aantal elementen : 3
L x B x H (geel trap 1x) : 40 cm x 40 cm x 20 cm
L x B x H (rood blok 1x) : 40 cm x 40 cm x 20 cm
L x B x H (blauw helling 1x) : 40 cm x 40 cm x 20 cm
Materiaal : Foam - kunstleer
Aanbevolen leeftijd : Alle leeftijden
Levertijd : 10 werkdagen
Product veiligheid : 2001/95/EC
Voldoet aan normen : EN10204-3.1
: ISO-1133
: EN71-3
: EN2286-2
: EN1421
: EN12947-2

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om gebruiksgemak te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.