0
Winkelwagen
€ 0,00
Baby & Kind / Meubels / Babybedden /

Baby aanschuifbed - bijzetbed verrijdbaar incl hemel

Baby aanschuifbed - bijzetbed verrijdbaar incl hemel

Veel ouders zijn er wel bekend mee, net wanneer u denkt van uw welverdiende nachtrust te kunnen genieten begint uw baby te huilen. Dat betekend actie!. Licht aan en uit bed. De complete multifunction

Verzendkosten

€ 8,99 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 116,95
€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Veiligheid, flexibiliteit, multifunctioneel en gemak

Zijn enkele kenmerken van de in hoogte verstelbare verrijdbare aanschuif/bijzet hemel bed. 

Veel ouders zijn er wel bekend mee, net wanneer u denkt van uw welverdiende nachtrust te kunnen genieten begint uw baby te huilen. Dat betekend actie, licht aan en uit bed!

De complete multifunctionele aanschuif - bijzet bed-bank bied daar een oplossing voor. Uw kind slaapt in zijn of haar eigen bed, maar heel dicht bij u. Zo hoeft u niet meer uit bed en is omdraaien en uw baby gerust stellen voldoende om weer snel samen van de nacht rust te kunnen genieten. 

Schuif simpelweg de verstelbare aanschuif bedbank die voorzien is van wieltjes bij het bed aan en stel deze in op de juiste hoogte. 

 


De extra hoge zijpanelen dienen als veiligheid zodat uw baby er niet uit kan kruipen of vallen. De multifunctionele bed-bank kan een afstand van maximaal 11 cm overbruggen tot uw bed. Mocht uw kleine even wat aandacht nodig hebben dan kunt u er gelijk iets aan doen zonder dat u hoeft op te staan.
Wanneer het bed niet meer nodig is, is deze snel, eenvoudig en in enkele stappen om te zetten naar een (kinder) bank. Met de meegeleverde beddengoed en hemel welke ook kan dienen als klamboe / muggennet is de verstelbare aanschuif bedbank multi-functioneel en prachtig om te zien.
 

 

Specificaties:
 
- Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
- Hoogte: 142 cm (met luifel)
- Lengte: 85 cm (zonder kap)
- Breedte: 95 cm 
- Diepte: 50 cm
- 6 standen in hoogte verstelbaar
- Textiel Materiaal: 100% Polyester
- 4 vergrendelbare wielen


Compleet met kussen, zijpanelen, klamboe/hemel en deken.

Alle bedragen zijn inclusief BTW